Xiaomi Mi Pembersih Udara 3H

More effective and more powerful

Adakah udara yang anda hirup sebenarnya bersih dan tiada pencemaran? Anda sememangnya tidak akan nampak bakteria, virus dan juga debunga yang terapung – terapung di udara dalam bilik anda. Akan tetapi anda boleh rasakannya melalui resdung, bersin, batuk dan juga mata berair (alergik). Sekarang anda tidak perlu risau lagi kerana Mi Air Purifier 3H mampu menyelamatkan rumah anda daripada sebarang pollen.

Pembebasan formaldehid secara berterusan dari perabot, gas berbahaya, bau busuk, bakteria, virus, debunga, haiwan peliharaan dan alergen lain yang digantung di udara, mampu membahayakan kesihatan pernafasan keluarga anda.

pembersih udara

Pengganti Klasik untuk Moden

Sejak Mi Air Purifier pertama dilancarkan pada tahun 2014, pihak jurutera Xiaomi tidak pernah berhenti mengejar prestasi yang tertinggi dan terunggul. Tambahan pula, cabaran terbaru ini adalah untuk meningkatkan prestasi sambil mengekalkan penampilan klasik pembersih. Pihak jurutera Xiaomi telah merancang semula keseluruhan sistem saluran udara untuk meningkatkan CADR PM pembersih udara sebanyak 22% * hingga 380 m³ / jam.

Prestasi ini terbukti pada ruangan bilik seluas 45 meter persegi sahaja.

Dalaman Pembersih Udara

Ia menggunakan Penapis HEPA silinder 360 ° bersepadu. Penapis ini adalah penapis tiga lapisan yang terbukti berkesan menghilangkan PM2.5, formaldehid dan bahan berbahaya yang lain. Dibawah merupakan aturan lapisan penapis:

  • Lapisan pertama menghilangkan rambut, debu, kapas gentian dan zarah besar yang lain.
  • Lapisan kedua terdiri daripada penapis HEPA premium yang berkesan menghilangkan 99.97% bakteria, virus, asap rokok, PM2.5, debunga, debu, bulu binatang peliharaan, dan alergen lain sekecil 0,3 mikron dari udara. Ia juga berkesan terhadap partikel halus 0.1 mikron.
  • Lapisan ketiga adalah penapis karbon aktif yang menyerap formaldehid, sebatian organik yang tidak menentu (VOC) dan gas berbahaya yang lain.
pembersih udara

Sistem saluran udara berkuasa baru yang mampu menyampaikan 6330 liter yang disucikan seminit! Hal ini kerana, untuk meningkatkan output tanpa mengubah ukuran pembersih udara, pihak Xiaomi harus merancang semula setiap bahagian sistem saluran dengan hati-hati.

Oleh itu, mereka mengembangkan kipas sentrifugal miring belakang yang dapat menggerakkan udara dengan lebih kuat dan membuat motor tanpa sikat arus terus yang dibuat khas. Saluran bertekanan yang baru direka dan gril membentuk jalan aliran yang lebih efisien, meningkatkan prestasi pembersih.

Artikel lain: Laptop VS Desktop, Smartwatch Bawah RM3000

Tekan disini untuk melihat pin haiwan & makanan kami.