Xiaomi Mi Automatic Foaming Soap Dispenser

Effective Against Bacteria

Kit Dispenser Sabun Automatik jenama Xiaomi ini merupakan pemenang Anugerah Reka Bentuk 2018 yang Baik. Apakah keistimewaan Dispenser Sabun ini?

Sebagai dispenser sabun automatik tanpa sentuh, ia menyediakan pembersihan yang konsisten dan berkesan dan juga menjimatkan masa dan air. Tambahan pula, ia mempunyai reka bentuk yang ringkas, minimalis dan rendah. Dispenser ini sangat sesuai untuk diletakkan di mana – mana ruangan rumah anda seperti bilik mandi atau dapur. Ia boleh menawarkan pengalaman mencuci tangan berkualiti tinggi dan elegan.

dispenser sabun

Menjaga seisi keluarga

Dispenser sabun automatik tanpa sentuh boleh melindungi kesihatan keluarga anda. Nikmatikan pengalaman mencuci tangan terbaru ini. Sekarang, anda hanya perlu hulurkan tangan untuk sabun tebal yang banyak dan berkesan untuk membersihkan tangandan perlindungan ringan.

Dengan buih yang banyak, anak-anak anda juga akan jatuh cinta dengan mencuci tangan. Selain itu, ia juga menggunakan inframerah sebagai sensor dan boleh mengeluarkan sabun dengan 2.5 saat sahaja!

Sebagai Pencuci Muka Anda

Buih bersaiz mikro yang banyak untuk pembersihan kulit dalam yang menembusi liang anda. Dispenser Sabun Mi ini telah tetapkan nisbah buih gas-cecair antara 12: 1. Foam sabun yang padat, dengan lekatan yang kuat setelah melalui lubang berukuran mikrometer dengan penapis pemisah dua peringkat. Buih halus dan padat memberikan liputan yang mencukupi untuk kulit, dan mencapai liang-liang halus untuk pembersihan yang mendalam.

Berkesan menghalang bakteria setiap hari dengan kadar antibakteria hingga 99.9%

dispenser sabun

Ujian oleh makmal yang berwibawa telah membuktikan bahawa ia dapat dengan berkesan menghalang E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans dan bakteria biasa yang lain, dengan kadar penghambatan hingga 99.9%, untuk perlindungan yang berkesan untuk seluruh keluarga.

Tambahan pula, Dispenser Sabun ini menggunakan formula yang sedikit berasid mempunyai tahap pH yang hampir sama dengan pH kulit. Penjagaan kulit yang lembut dan sensitif tanpa kerisauan. Penggunaan jangka masa yang lama tidak menyebabkan kerosakan pada keseimbangan pH kulit, dan membiarkan tangan lembut dan halus. Gliserin tambahan mempunyai tekstur ringan, dibuat dari minyak semula jadi dan melembapkan tangan anda.

Bahan mentah termasuk minyak kelapa asli bertekstur ringan dan asid amino untuk kelembapan jangka panjang. Wangiannya terdiri dari bunga teratai, dengan bunga oren yang manis. Tekstur sabunnya yang amat ringan. Aroma buah segar seperti bunga di dalam air yang menyatukan dalam aroma yang menarik dan menyenangkan.

Artikel lain: Laptop VS Desktop, Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Tekan disini untuk melihat pin haiwan & makanan kami.